Kozyatağı Muhtarlığının bünyesinde oluşturulan ve tamamen kadınlardan oluşan Kültür Komitesinin hazırlamış olduğu Sanat Söyleşileri, Muhtarlıklar bünyesinde gerçekleştirilen ve devamlılık arz eden bir kültür sanat projesi.

Muhtarlıklarda mahalle halkının istifadesine sunulabilecek farklı sahalarda çalışmaların da yapılabileceği fikriyle yola çıkılmış olan projede başta Mahalle muhtarı Pelin Şen ve komite başkanı Gönül Ak olmak üzere değişik meslek gruplarına mensup altı kadın birlikte görev alıyor.

 “Sanatın Renkleri Yaşamınızdan Eksik Olmasın”  sloganıyla “Sanat Söyleşileri” ismini verdikleri müzikli söyleşileri Kadıköy Belediyesi ile işbirliği içinde hayata geçiriyorlar. Her ayın 3.cumartesi günü yapılan, toplam yedi ay devam edecek bu uzun soluklu söyleşiler zincirine şu ana kadar şair İsmail Biçer ve yazar Feyza Hepçilingirler konuk oldu.

Gönül AK’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Sanat Söyleşilerinin bu ayki konuğu ise tiyatro sanatçıları Hayat ve Emin Olcay. Atölye Sanat’ın kurucuları ile yapılacak “Perde Arkası” daki bu söyleşi,  18 Ocak cumartesi saat 15.00 de Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonunda. Etkinlikte sanatseverleri bir de müzik ziyafeti bekliyor. Hayat ve Emin Olcay’ın oğulları ney sanatçısı Emrah Olcay da sahne alacak. Tiyatroseverlere duyrulur.

Paylaş:

Yoruma Kapalı Paylaşım.